tak kene satu hari
Monday @ 4:03 AM | 0 notes

[ OMG nak tiru gaye ni doh ]

[cinta senang datang dan senang pergi
benci senang datang dan susah pergi .]

wah, pandai tak i berkate-kate ;) haha, tak tahu la kenape. hari ni semua tak kene,
time bangun pagi je, ayah dah membebel sebb xsarapan [makan sbb terpakse
lepastu, dtng sekolah menunggu ketibaan yang berbahagia nurul ain . dh bunyi loceng xnampk
pon batang hidung die, mule la nak nangis, sbb die lah segala luahan hati i, huhu
lepastu cikgu sufian [suami syuhada] berceloteh la pulak kat depan tu, macam nak kene penampar je.
die cakap lagi lapanbelas muke surat die nak bace, tapi tipu -.- [nyampah] lepastu lak
cikgu kamala marah2 ish, korng ni carik pasal nape dgn die? geogarfi pun same gak
nak marah2, sebb x siap folio. penat la buat folio..  
balik sekolah best :) sebb dapat button DOMOKUN [jangan jeles] omg, teruja gile la..
haha . thanks afiq :) yang tu happy sikit . pastu orang kutuk2 i dekat facebook -.-
bodoh, macam tak boleh face to face . dekat rumah happy sangat, sebb bilik i sungguh bersih and
thanks to my beloved mama :) tengok semua ye tak tentu arah kalau tak de kau ain .

maaf la sebb luah perasaan kat sini, hee :)