macam mana nak jawab exam ?
Monday @ 1:59 AM | 0 notes

[whatcha doin ?]

little hai little hoi! sekarng ni tengah tengok cerita cat and dog. mereka berdua sungguh bodoh, korang patut tengok, memang best. dog tu pandai, cat tu kurang pandai. ok, dibah jangan merapu lagi. ok kita pegi ke title kita kat atas, pasal :-
 "macam mana nak jawab exam?"
ok, bukan dibah tak tahu nak jawab exam. Alaaa, senang je 'colour'  kan hitam pada jawapan yang betul [kertas 1], tulis jawapan di bawah ini [kertas 2]. Alaa, kacang je tu. But thats not my problem, the problem is
saya sakit menghidap demam panas, batuk dan selsema.
 itu lah sebab ya, dibah tak nak pegi sekolah. Nanti time exam jawab merapu, lepastu macam nak pengsan pon ada [takda lah smapai macam tu sekali]. minggu ni pulak exam sains, matematik, sejarah. Lagi la tak boleh ponteng. hmm, tetapi dibah dah rancang bahawa lepas je exam [khamis] nak cuti. hahaha. Suka hati lah! alaa, cuti pon, cuti sakit. hehe.
 itu pun ayah dibah yang suruh...
eh, cerita cat and dog dah start.  selamat membaca :)
sebernanya tengok kat youtube. hehe. dibah memang macam budak kecik pon.