terima kasih :)
Monday @ 12:58 AM | 0 notes

[banyak gila]

hey! sekarang ni tengah sibuk buat folio geografi, tu lah dulu sibok kan folio sejarah, haish. ok back to the tittle, kenape dibah cakap macam tu? ni sebab ya,
 ada 'orang gila' cakap dibah rempit .
ok, dah faham? let me story, hari tu dibah tengah online. tetibe 'orang' ni kome dekat wall dibah. memang dia maki hamun la, the worst part is. dia cakap dibah 'rempit' sucks -.- ok, sebab ya, dibah eje aku = aq . sebab tu je, dan sebab gambar pink facebook dibah, and facebook segala la. lepastu dia cakap domo-kun  tu rempit. ok, baru dibah tahu sekarang dan 'orang' tu, memang tak sedar diri. dia sepatutnya, cermin diri sendiri dah lah *** **** . ok rahsia, tak boleh tahu. terima kasih sangat-sangat sebab bagi tahu dibah rempit :) yang pelik ya, dibah dapat dari perempuan *** ******* pulak tu. ye la, sebab dia suruh dibah cermin diri sendiri, dia perli diri sendiri agak nya, sabar je la, nak buat macam mane dah *** ***** . lagi satu,  untuk 'orang' tu dengan kawan-kawan dia yang lain, sebelum nak kate orang rempit, pastikan orang tu pandai bawak motor ya :) 

dibah lagi la tak reti nak bawak motor, pandai duduk je :)

selamat membaca

ok, sambung buat folio geografi .