Holiday :)
Tuesday @ 11:23 PM | 0 notes


yes! holiday is coming [dah holiday pun..] we holiday for two weeks, omg happy gila tak payah bangun pagi. boleh tido lambat, online lambat-lambat, hahaha! happy gila..
but for first week, dibah kene pegi sekolah, sebab ade kelas tambahan. warga smk alam megah tingkatan tiga, harus datang ke sekolah mula dari hari isnin sampai khamis, ikut jadual yang telah di beri. haha, pandai tak ?
but, pegi la korang nak PMR dah :)

but, for next week, dibah nak hangout dengan kawan-kawan dan orang tersayang :) expecially my boyfriend :) ehiee, segan la.. haha. ok, nak pegi denga semua kawan-kawan dibah. tak kira la kat mane asal ketemu, indon la pulak -.- hahaa, ok inilah tempat-tempat yang terpilih :- 
  • Sunway piramid 
  • Summit
  • Bukit Bintang
  • Semua House (nak carik shawl :P)
  • Mid Valley
  • Kat KFC Alam Megah
  • Kat Parking, depan Kfc Alam Megah
  • Kat Taman Alam Megah (jogging)

haha, itulah senarai ya, kalau nak kat tempat lain roger. ok next week, call me kalau nak hangout ;) i'm waiting LOL, haha. ok ini sahaja. kepade sesiapa nak follow pon boleh , mengeratkan hunbungan silaturrahim .