Cantik tak ?
Thursday @ 2:26 AM | 0 notes

woot woot. Meet my baby boo yoogeun comel kan ? macam saya ? haha, tak laa.. baby ni korean. comel sangat, sebab tu adore budak kecik ni. Ok pasal title tu, dibah nak tanya cantik tak blog dibah? comel kan ? macam saya? haha
dibah ni tak habis comel macam dia -.-
dibah dah tukar banyak dah :) dari sidebar, ke post. But ade yang dibah nak tapi tak jadi. Ini pun ain yang ajar. Say hai tu ain :) dia ade kat rumah dibah :) dia selalu stay rumah dibah holiday ni. sebab rumah dia bosan, kalau dia datang sini boleh tolong edit blog dibah yang perasan comel ni.
satu je ain ni, dia pandai edit blog, tapi tak nak buat blog. asal ? hmm, nanti kite interview dia. muke dia macam mane? macam dibah je, sebab kiteorang kembar lain mak bapak . haha . but mata dia lain, mata dibah coklat mata dia hitam . beza kan ? haha.
muke dia beza dengan dibah, korang boleh cam.
Ok, dibah dah tak buat hidden shoutbox dah. susah sangat -.- kene carik gambar sesuai. jalan penyelesaian ya, buat macam biase sahaja :) ok lawat-lawat la blog saya yang comel ni -.-