June
Friday @ 1:52 AM | 2 notes

sekarang june right ? omg, my happy born day is coming :) haha. serius tak sabar dah, haha. dibah nak banyak hadiah, banyak sangat. Ade lima permintaan.

Permintaan pertama, kalau boleh nak kek domo, ade gambar kat internet jer, kat kedai tak pasti la. but nak jugak. nanti dibah suruh ayah dibah carik sampai dapat.
Permintaan kedua, nak buat birthday party besar-besaran #agakover , haha taklah. ajak kawan ajak boyfriend ajak cousin, ajak grandma and grandpa, ajak atok and nenek, orang-orang kampung, budak sekolah lame, ouh #fellinghabis . haha, pastu ajak lagi la ayng dibah kenal :)
Permintaan Ketiga, nak blacberry. bosan la pakai iphone. ramai orang cakap best, padahal tak pun. bosan adelah. kalau nak donwload lagu, kene guna template dia, malas laa, blackberry tak, dia baik. aww.. haha. hmm, difikirkan balik, tak nak laa. nak samsung touch srin punye. boleh same dengan ain
Permintaan keempat, nak keluar satu hari. kalau boleh tak nak duduk rumah for three two hours, haha. yelaa, 'hari kita' kene lah have fun sikit, lol. nak keluar hang-out , merayau, main baling tepung. 
sebernanye, tak suke kene baling tepung. tapi kene suke jugak pada hari tu.   
Permintaan kelima, iaitu terakhir, nak semua orang wish HAPPY BIRTHDAY dekat dibah. haha, macam anak raja pulak dah kan ? haha, tapi nak wish je, tande ye korang ingat birthday dibah :) kalau tak bagi hadiah pon tak pe, tak kisah, mase birthday kau jangan mengharap hadiah dari aku la kan :) 

so this is my wish list, kene la langsung kan / laksanakan, hehe. btw banyak yang boleh dipertikaikan macam permintaan ketiga :) mesti kene membebel dulu baru dapat :)
 maaf la permintaan agak over, sory ya. tak puas hati ? talk to me