Tak de title
Friday @ 3:41 AM | 1 notes

oh my good, i want this room, can i ? haha, simple and awesome. tak banyak pink kan ? but kalau kite sekali pandang je, nampak warna pink dulu, best kan? but nak warna purple, same dengan justin bieber punye favourite, haha. 

 oh, saya takut dengan hantu, PMR , my beloved parents, my boyfriend, my teacher, and the mostly Allah s.w.t . haha, dibah ni memang pengecut, ulat kecik pon dibah takut, ulat yang menggelikan ulat yang pelik, siput, ular, tikus, and macam-macam lagi. haha, dibah memang pelik :)

 wah, nak buat macam ni la, haha. list ape yang kite nak. nak banyak sangat, sampai tak terkira. but for the first, nak bahagiakan my beloved parents :) loveyousomuch mama dan ayah :) . take care babe :') for the second, nak penuh kan semua impian, haha. tu je.. yang lain tu tak penting pon...
dah, tahu tittle. coment setiap gambar dengan idea sendiri. haha :D