Dua-dua saye nak pergi!
Tuesday @ 1:13 AM | 0 notes


 Assalamualaikum

 \ Bismillahirrahmanirrahim / ye saye tahu mesti ramai dah tahu tentang konsert 2pm dan Greyson Chance. saye nak sangat pergi! 2pm - 27.november.2011 Greyson Chance - 11.november.2011 . oh gosh how ? saye ade tanye mak saye, tapi dia cakap nak pergi yang mane satu ? 

Mom : nak pergi konsert siapa? haritu 2pm sekarang greyson chance?
Me    :  pergi dua-dua boleh tak ? pretty please :) 
Mom :  cannot! choose one only. if not tak payah pergi. 
Me    :  Alaaa, boleh laaa. please :) 
Mom :  no!
Me    : okey laaa, but i ask my friend. 
Looks? selalunye kalau i pujuk menjadi, tapi tak jadi pulak kalini.
ok now? macam mane ? saye dah tanye ramai kawan saye, yang minat korea ofcourse laa 2pm yang tak minat suruh pergi Greyson Chance . saye tak suke satu, kawan saye dapat tiket dia and my sister pon dalam perjalanan nak dapat tiket tu .aduh, kau ni adik sibuk la nak tengok konsert. ayah saye kasi, but dia kate kene potong duit poket. mane boleh, duit poket lebih penting dari konsert! tapi saye nak tengok jugak konsert! #sory ayat tak betul :\

ramai berpihak kepade konsert 2pm

Okeyy, saye dah kaji punye kaji saye memilih ke konsert 2pm ! okey bangga sangat, sebab tiket dia banyak lagi, kalau Greyson Chance maybe dah habis, or tinggal temat kat belankang jee. tak sabar nak bagi tahu jawapan kat my mom and dad! 
btw thanks friend sebab tolong dibah pilih yang mane satu :)