Lawatan ke Politeknik SSAAS
Friday @ 1:41 AM | 0 notes

Assalamualaikum

  meet my boyfriend 

\ Bismillahirrahmanirrahim / Pada 3.november.2011 saye dan rakan-rakan lain telah melawat politeknik SSAAS di seksyen 2 dan ianya sungguh membosankan! tetapi kiteorang banyak melakukan aktiviti, aceceh aktiviti konon. mula-mula sampai sane saya pergi melawat booth-booth yang telah disediakan lepastu pergi ke bas lawatan. fulamak, dalam tu sungguh amazing . banyak gila bran experiment and kite semua boleh cubanya, haha. lepas tu pergi makan, aiyo makanan dia sangat mahal. dibah tengok macam nak nagis dah. dah laa nak save money tapi time tu pulak kene keluar duit dari bank, adeh sedih gilaaa. lepas makan and lepak dibah dengan kawan-kawan pegi kafeteria, aiyoo jauh gilaaa. takpe kurus sikit, ehiee. kat sane kiteorang gosip, borak, makan, gelak-gelak and semuanya kat situ abang and kakak kat situ tengok je kiteorang tapi kiteorang buat bodoh's jee. haa, yang best nyee cikgu pon join sekali. hahaha! kelakar gilaa laaa. okeyy, lepastu kiteorang balik lebih kurang pukul 12.00 macam tu laa, tak etngok jam sebab ngantuk gila time tuu, okeyy dari saya terus bercerita mari kita saksikan gambar-gambar yang seksi dia bawah, 





 okeyy, ni gambar di politeknik SSAAS 

okeyy, sampai je kat sekolah terus gi dewan, adeh ngantuk siot time tuu. mintak izin cikgu nak keluar and then terus gi solat, berzikir di sana. haa, actually takpon kiteorang tangkap gambar and borak-borak. okeyy time ni takde cerita yang menarik cuma gambar je yang menarik. haha, mari kita lihat gambar-gambar gedik di bawah.



have fun gila-gila walaupun bosan :)