Pencarian Blog Follower Bawah 500
Friday @ 1:13 AM | 0 notes

 Assalamualaikum

\ Bismillahirrahmanirrahim / saya nak join. yelaa saya ni takberapa nak hot sebab tu join. okeyy, dengan ini saya nak HOT kan diri saya, saya nak join segmen ini yang di reke khas oleh genkcorner . mari kita lihat terma&syarat .

syarat-syarat penyertaan

 Sila pastikan follower anda bawah 500
 Follow genk [terpulang, lebih baik follow ]
 Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Follower Bawah 500
 Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
 Dah siap, hantar link anda ke ruangan entri ini
 Tarik Tutup : 11 November 2011, jam 2 petang

yee, saya mau join sesangat. Free je, tulis post and then send link kat comment genkcorner . sayonara! 

nak tulis post pasal lawatan semalam. ish, tak sabar naaa.