Have Fun with Bestfriend
Tuesday @ 2:13 AM | 0 notes

 Assalamualaikum
 
Have fun sangat-sangat, ingatkan tadi pagi datang sekolah bosan gila rupanya tak. tadi ade lawan bola baling dengan semua pelajar perempuan form 3. dibah team dengan diana, zalilah, syasya and fairus .
lawan memang lah ade kalah dan menang but game yng pertama team dibah menang. but game kedua team dibah kalah. memang adat la dalam game ade kalah dan menang. lepas game je diabh terus gi makan, adeh lapar siot. 

lepas game, team dibah lepak-lepak kat kantin jee, pastu pukul 12.30 macam tu dibah, diana, zalilah gerak surau. bukan pegi sembahyang tapi pegi tidur. kelakar doh, orang datang kiteorang buat bodoh jee. akhirnya terlelap la mate . tetibe ade gorila mane entah kejut pulak iaitu syasya. orang sedap-sedap tidur dia pergi kacau, adeh. balik nye pulak jumpe mikail tolong selesaikan masalah diana dengan dia. pastu balik. hmm, nasib hari ni mom ajak keluar dibah pakai baju sukan. kalau tak tak nak ikut. letak dibah tepi jalan, dibah jalan balik rumah, haha. 


 tekan gambar untuk lihat lebih jelas

balik rumah je kawan dibah update status pasal tidur kat sekolah , haha. i will remind this activities.