Love Korea so much
Saturday @ 4:00 AM | 0 notes

Assalamualaikum

 
 saya dilahirkan dalam dunia hiburan 
\ Bismillahirrahmanirrahim / kenape ade tajuk entry ni ? sebab ade budak ekcik yang sangat comel tanye dekat dibah kenape dibah suke sangat dengan korea ? kumpulan/orang yang dibah paling suke?  drama/movie ape yang dibah paling suke? adik, akak tahu ramai yang tak suke korea terutama sekali lelaki. kenape ? sebab diorang jeles lelaki-lelaki korea sungguh kacak dan comel . okeyy mari kita jawab soalan adik ini.
kenape akak suke korea ? 
akak suke sebab lagu dia menarik and bahase diorang. pastu mate diorangyang sangat bulat. lagi satu dibah boleh belajar bahase korea dengan mendengar lagu mereka sahaja. dibah belajar dari tengok cerita diorang, movie and else. dengan ini dapat menjimatkan duit parents dibah! hehe.
kumpulan/orang yang paling suke?
Bagi dua-dua ye ? hehe. kalau kumpulan banyak gilaaa, tetapi yang paling minat shinee, girls generation, secret, super junior, B1A4, boyfriend, okeyy banyak lagi kalau nak tahu tanye, tu dibah boleh jawab. kalau orang, Choi Minho . I Love Him so much and like him so much. he so cute! grr, geram doh tengok dia! hows his face ? ni diaaaa . 

 lapchu, lapchu 

drama/movie ape yang paling suke?
 Hmm, drama banyak laaa. tapi paling suke personal taste and my girlfriend is a gumiho . ade lagi satu tapi dibah tak ingat laaa, nanti kalau ingat dibah PM key ? okeyy kalau movie Baby and me , cerita dia sungguh menarik and comel gila baby tuu. but cerita tu sedih sangat bila time baby dia kat airport. opss tercerita pulak, takpe sikit jee yang lain tengok sendiri. tengok laaa best sangat-sangat! tengok banyak kali pon tak bosan. okeyy ni picture for the movie

father and son. both of you cute!

Okeyy, for adik anis, ceh baru keluar name dia. ni post khas untuk adik and kalau nak link cerita baby and me. cakap je kat sis, btw kalau nak tahu pasal korea ke ape, tanye je sis.