Morning!
Friday @ 9:26 PM | 0 notes

Hari minggu ni tak pegi mane-mane, nak tido je kat rumah. haha, taklah, ingat nak online je satu hari. sebab my parents takda, pegi balik kampung. tinggal kan dibah, izzati dengan kak shafikah. kiteorng je tinggal, mama bagi duit, bagi duit top-up, suruh duduk rumah elok-elok. 
tak pernah kene tinggal sebelum ni, hee. 
haha, but dont worry. kiteorag tak kan bosan. my mom dah list dah bende yang kene buat. nak tahu ? ni dia :-
  • Kemas rumah
  • Sapu lantai
  • Kemas almari baju. grr~
  • Siram pokok bunga
  • Basuh baju
haaa, yup. ni dia. kejer ya. sikit ? memang la, ade lagi but tak boleh tahu, wekk . pagi ni online dulu, tak breakfast lagi ni, bangun je erus bukak pc, and then bukak mozzila firefox, bukak facebook, blogger, twitter
and then but la ape lagi nak buat. Pagi-pagi dah blurrr, dengan harith. haha, bengong jer. pastu merjauk dengan aqil, grr~ tapi sekejap je, nanti tengahari gelak balik, wekk. kalau nak tolong meh sini datnag rumah, lagi cepat sikit kerje siap, haha.
Good Morning :)