Kaki Game #2
Monday @ 10:54 PM | 0 notes


Assalamualaikum,
\ Bismillahirrahmanirrahim apa habaq semua ? sihat naa, gembira dengar :) okeyy, hari ni saye bosan sesangat sebab bosan laa -.- . dah setiap hari saye melakukan bende yang same iaitu online facebook, twitter, blogger lepastu check notification, balas komen, tulis post baru, tengok post kawan kat home and then LIKE. after that blogwalking check new twitt or twitt. pastu tunggu orang nak chatting or chatting dengan orang. 

saye ni memang malas sikit nak tegur orang, hehe.

jadi saye mulakan dengan misi saya yang baru or yang lepas main game. jadi saye pon membodek leh google chrome untuk main game, akhirnye saye jumpa satu website yang mempamerkan berjuta-berjuta game, ape lagi main laaa! saya main ape ? main masak-masak :) macam laa aku ni sweet sangat, mestilah main truck. ehiee, saye suke main game yang ganas-ganas baru puas hati. kalau wrestling, sory saye tak main saye wanita melayu terakhir yang gedik bab kate mak saye :) okeyy, saye nak tunjuk jugak saye main game ape, tak kan cakap je kann ? 




toksah nok tepuk tangan laa, gua tau gua terel. adoi -.- dah keluar kejantanan dah. 

saye dah malas nak main hempas-hempas kereta orang ni jadi saye main barbie doll, haaaa kidding. main gambe Facebook abselutly, Baby and Me. comel gilo baby dia, mak dia tak comel, cantik+cun jee. 
okeyy, sekarang ni my babyboo tengah tido jadi sonyap sikit yee ? 

 
  
Tengok baik kan kite ? bagi dia tido secukupnye :) kat atas nurseri dia and perempuan tu mak bella :) #main kat facebook adik >.<

Okeyy, saye dah tunjuk ape yang saye nak tunjuk. kalau rase kite post bende ni bodo, minta maaf laa sebab saye tengah bosan and tak tau nak buat ape dah. harap maklum :)