SPM Candidates
Monday @ 3:38 AM | 0 notes

Skyscrapper

\ Bismillahirrahmanirrahim / Lagu tu sedap gilaa and best btw dibah hafa tau! muehehe #gelakgedik . Okeyy, back to the post Goodluck to all my sister and brother! 

I know sesetengah nye mesti frust and stres, erk bukan same ke ? hmm, ape-ape jelaa. yelaa sebab nak study dari Form 1 - Form 5 adoi kalau dibah pon pening gilaa, 10 subjek tu. bukan mengambil mase 2 bulan untuk study balik but take 5 months! Oh my god, kepade cousin saye yang form 5 good luck and do the best kalau tak dapat buat berdoa banyak-banyak. mase dibah time PMR, kalau tak dapat buat dibah bace ayat tiga kul pastui berdoa pade allah, alhamdulillah dapat jawab. SPM mesti lagi susah right ? so bawak yasin. haaaa kidding. thats all, btw minggu ni last online sebab next week dah balik pahang and kerje kerje kerje. hee, rase berat hati nak tinggal kan rumah pulak, nak buat macam mane nak cari duit kan ? okey, manfaat lahh minngu anda ini bersame saye :) 
 Nak hangout khamis ni dengan kengkawan :')