Main game Facebook
Wednesday @ 6:30 AM | 0 notes


\ Bismillahirrahmanirrahim / hari ni anta berase sangat la bosan. kenape ? entah. tapi best sikit je, sikit je tau! sebab dah takpayah pergi sekolah dah. kenape ? sebab dah cuti sekolah. okey jangan tanye lagi soalan. macam orang pandai menanyekan soalan yang bodoh pulak. eh, saye tak menghina. kalau terase maap-maap. 

Jadi misi pertame nak hilangkan bosan, online facebook and then chat. itu pon bosan sebab dah selalu bukak, jadi saye yang terlalu bosan ni main lah game facebook yang bodo's ini. sebernanye takla berape bodo's cume bangang + lembab. kenape ? sebab dia suke loading dekat setengah jam, haaa joke. okey saye main game pondok-pondok. adeke ? mestilah ade, ni diaa 



The sim's

kenape saye panggil pondok-pondok ? entah laa, mungkin sebab kite kene jage dia, and anything. eh, kalau nak tau main laa, banyak songeh laaa. okeyy, seterusnye saye main game masak-masak. ape kau ingat dalam internet tak boeh ? eh aku chef tau, eceh. 


kau tengok tu ? asyik mintak send gift jee, ingat akku kaya ker! haish, okeyy teruskan sesi permainan kita yeee

Tu dia dah mai dah, kan depa dah kate kalau saye ni jadi chef semua nak datang makan. 

Actually banyak lagi, tapi tau-tau jelaa sikap pemalas saye yang melebihi nenek di kampung tuu, jadi dua game je saye main. dua-dua nye bosan dan mengantuk . jadi saye akhiri game ini dengan meninggalkan macam tu saje. tapi nasib hamba allah sorang ni online dah menghiburkan hati yang sedang dilande kebosanan tahap cipan ni. sape kah manusia itu ? adelahh, top agent secret, muahaha. okey saye dah merapu jadi bubye laaa. Btw esok saye ade jamuan kelas, nanti saye ceciter yee ? gambar sekali yee? saye nak tunjuk sayang saye yang saye cintai :)