Sayangilah orang yang berade di sekeliling kita
Thursday @ 12:09 AM | 0 notes

 Assalamualaikum
before that cube tengok tu ? haish, semua dia nak like. btw takpe taknak halang, but first time in my life bende ni jadi hmm maybe two ? tak ingat laa :face65: yelaaa, saya ni tak laa HOT mane, saya sedar sape saya :) . Thanks pretty like my picture :n:.

Back to the title, dibah rase perasaan susah hati. ape dia ? dibah rase macam dibah tak ambik berat pasal kawan-kawan dibah. haha, entah laa kenape -.- tapi kawan dibah ni banyak sangat problem expecially diana, haiya. anyway saya akan gembira kalau kawan saya gembira. faham ? okey good. anyway sebelum itu saya ingi meminta maaf kepade semua kawan saya dari hujung rambut hingga ke hujung kaki expecially Diana and Fathina+Roshaizad.

Tadi kawan dibah cerita pasal masalah percintaan dia, rase nye baru nak bercinta kot. dia pening same ade nak pilih si A atau si B and bila dibah dengar rase kesian pon ade sebab dia tanggung sorang-sorang.untuk legakan perasaan dia dibah cakap 'aku tak kisah kau pilih sape, janji kau bahagia aku pun bahagia' dia senyum. tetapi dia gelak pulak :face65: . dia kate kisah pulak kau dengan kawan kau ni ? sayang jugak kau dengan kawan kau ni ? aiyoo, time tulah dah sedar bahawa dibah ni nampak sangat buat bodo dengan kawan :face72: . sory friend,  saya akan belajar melalui kesilapan.

Kepade kawan saya, fathina I hope u always happy with roshaizad and last long. aku tahu kau boleh jage thina dengan baik :face72: . btw sory dulu aku tak suke relationship korang, jangan tanye kenape -.- . ingat lagi before roshaizad nak couple dengan fathina dia tanye dibah macam-macam, dia kate kalau dia dengan thina dibah setuju tak? terima dia ke tak? and sebagainya. kelakar gilaa, sebab dia suke tanye soalan tu banyak kali. haha, anyway tengok sekarang ? dah nak masuk dua tahun dah :face72: , congaratulation!

Kepade, kawan-kawan aku yang lain, aku sayang korang sangat-sangat!

sory kalau takde story pasal korang. Annyeong!