6 perkara dibenci oleh saya kepade lelaki
Wednesday @ 3:50 AM | 0 notes

Okeyy, dibah baru lepas rest sebab tadi ade kawad kaki, so penaaatttt gilo shiotttt! okeyy mari kita tengok sifat-sifatnya
+ benci gilaa, ingat diorang besar pastu boleh pijak kepala kita ? macamtu ? go die laaaa. 
+ lelaki selalunya taknak mengalah and selalu menegakkan pendapatnya. mereka juga selalu mendahulukan pendapatnya tanpa memikir perasaan perempuan.
+ haiya, korang tahu tak? asap rokok tu boleh gugur kan kandungan aku tau ? aceceh, btw ini kenyataan dan fakta keran asap rokok itu mengandungi satu bahan asid and bahaya kepada wanita yang mengandung. 
+ korang ni 'pandai' sangat ke ? perempuan punya gegendang telinga ni tak kuat, and bila korang jerit, kiteorang jadi takut and rase bersalah. faham ?  
+ Kebanyakan lelaki sukar mengawal mata (mata keranjang). Pantang jumpa perempuan cantik dan seksi mulalah mata tu macam nak terkeluar.  
+ kenape ? sebab kaum perempuan lembab ? anda silap, setiap kali anda tersalah kata and tergagap-gagap, kami dah agak yang anda menipu. selalunya menipu ni digunakan dalam couple, kerana nak cover ape yang mereka dah buat dibelakang girlfriend diorang.

Renung-renunglah dan selamat beramal, Annyeong!