Makeover, Template from Jaja
Tuesday @ 3:23 AM | 0 notes

 Assalamualaikum


Okeyy, cantik tak ? dibah ikut tutorial Jaja senang la jugak, but pening sikit kepala. kalau nak tiru dia punya boleh sahaja, tapi syaratnye, kene credit and mintak izin dulu, kalau tak buat susah lah hidup. Mummy, asyik tengok je dibah edit katenye 'boleh mabuk tengok kau edit ni' muahaha, tulaa mummy tak paham :]

Actually dibah tak habis edit lagi, ni kepala dah pusing-pusing, denyut-denyut, macam mane nak edit lagi? so esok je la sambung, btw yang sekarng ni dah okey tak? kalau tak okey bagi tahu yee, 
pergh, kepale dah pusing-pusing ni, annyeong!