Baru scandal bukan boyfriend
Tuesday @ 3:02 AM | 0 notes

annyeong, chingu !

Aida dah ade seseorang, but belum rasmi lagi. sebab nak tunggu result PMR keluar and then baru couple . sape orang nya ? yang pasti bukan budaks ekolah aida , dia sekolah lain . aida kenal time raya rumah sedara, time tu dia ada kat situ dengan cousin aida, pastu kiteorang borak-borak, tukar nombor phone, message, call, skype and banyak lagi la. lepastu couple . tapi aida panggil couple tak rasmi sebab aida nak fokus dulu peperiksaan PMR. aida jeles jugak tengok kawan ada yang dah couple, sebab tu carik.
'Girls cannot life without man'
betul kan ? sapa cakap tak perlu lagi tu bagero laaa... ok next time aida cerita pasal lelaki tu ok ? sekarang ni perkenalan aida dengan dia je. good .