Selamat Hari Raya
Sunday @ 9:36 AM | 0 notes

Annyeong!
sudah berbulan-bulan mendiamkan diri, akhirnya bising kembali :) . actually, sebab tak update and online facebook aida sibuk study for PMR trial and real PMR. ok, hari ni best gila. tadi tolong my parents buat ketupat :) tapi satu pun tak menjadi, haha. tolong menyibuk je. Now at 12:30 tengah update blog, and bersedia untuk bertolak ke kampung halaman ku yang tercinta . tak tau la cintanya banyak mana ?

semua orang busy dalam rumah ni, sampai tak sedar sekarang ni pukul berapa dah, haha. ok, sini je kot. nanti raya jangan lupa datang rumah tau, pastikan bawak duit raya untuk aida, ngek~ kalau nak alamat inbox me, atau contact (pada sesiapa yang ada nombor la,) , bubye!

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin :)