Pretty Little Monster
Friday @ 4:15 AM | 0 notes

Annyeonghaseyo, chingu !

Hari Isnin, 5 september 2011 - family aida ade buat 'family picture' best sangat . semua orang pakai baju raya . muahaha, aida ? mesti la yang paling cantik dan comel . hmm, sebernanyer tak comel dan cantik pon :) actually tema raya aida warna cream, but haritu aida pakai baju warna putih. haha, nape ? sengaje -.-  . ni gambar 1.1 

comel tak ? haha,
yang paling benci nya, dah lah panas ! dengan shawl pastu baju kurung nya, haish . panas gila . habis je tangkap gambar terus tukar baju, cabut shawl, makan. tu je la, pastu tidur . sebab esok sekolah :) . before cabut baju aida ade sanp gambar sikit . nak tengok ? ni dia gambar 1.2 dan 1.3 .

gambar kedua maybe agak over, hmm~

anak kesayangan ayah , haha . tak pon -.-

lagi satu, ni gambar family , nikmatinya ok . 

my mother and father 

my sister and me

my brother 

 ' anak mak ' sorang lagi hilang ?

 My happy happy family :)

raya tahun ni bermakna, dan akan diingati :)
 annyeong !