keputusan
Wednesday @ 12:54 AM | 0 notes

yay! result dah dapat. but ade fail laa.. sejarah dengan math. hmm, mesti kene marah dengan ayah dengan mama ni. subject lain lulus. haha bangga gila. takut gilaa, next week ambil result, grr~. tu la dulu tak nak study betul-betul. ish ish sekarang dah susah. mesti setiap hari kene tuition, tak boleh keluar jalan-jalan or hangout. tapi takpa, next week jugak ada sukan tara, so lepas sukan, gi lepak laa.. haha, sengal~  
anyway good luck for result korang and tak lah seteruk dibah ni, ngeri gila kot tengok paper sejarah dengan math.