Hangout
Thursday @ 4:15 AM | 0 notes

hello,

baru lepas webcame dengan syahmi. gila doh mamat tu, mentang mentang badan cantik nak tunjuk la ? badan aku lagi cantik taw, hahaa. nanti sambung balik, dia nak mandi. eee, busuk! haha, bila dilanda kebosanan bukak la blog untuk beercerita. haha.
hari tu dibah dengan cousin dibah pegi lepak kat empire. best gila, plastik bag tak boleh sebab hari sabtu. so kene bayar 20$ . cekik darah betul -.- pastu pegi makan konon nak diet, makan hot and rolls je, haha kelakar gila. orang yang tengah masak tu tengok je dibah dengan cousin tangkap gambar, haha. pastu pegi shopping jap, tak kan la tak nak membeli kan. adela dalam 20 helai baju #kidding. shopping baju and shoes je, padahal kasut dah banyak kat rumah. 
tetibe jumpe artis pulak, aww aww . happy la, dia senyum je. dibah buat do no, kononnya tak nak teruja sangat la kan. dalam hati sumpah suka. sape ? nak tahu ke ? lisa surihani :) cantik gila dia. sweet as sugar :) haha, tapi takboleh tangkap gambar dengan dia. bodyguard dia garang nak mampus. huh, kedekut.
arrive at home about 9.00 p.m mase tu memang penat gila laa, balik cuci muka, berus gigi , tukar baju, pasang air cond terus tido. haha, penat laa..
some picture for you, enjoy it ;)

/
/
/
/
/
/
/
/
/


/
/
/
/
/
/
/
/
/

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

/
/
/
/
/
/
/
/
/

kucing tu gemuk gila . rawr .

P/s : cantik kan dibah pakai shawl ? haha,