Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah
Friday @ 4:48 AM | 0 notes

annyeonghaseyo, chingu !


Lagi tiga minggu aida nak exam, PMR . hmm, takut gila :( tapi ramai orang cakap PMR punya test lagi senang . hmm, macam betl je ape diorang cakap . trial PMR ni aida dapat 5B 3D . teruk kan ? hmm, satu keputusan yang menghampakan . tapi ramai orang cakap, 'ok la tu ' belah la ok kau tu -.- . sekarang ni tinggal tiga minggu je lagi , hmm. nasib la dah study banyak. cuma sejarah je tak hafal lagi :( . my mom dah bagi kelonggaran . kalau dapat 4A takpe, tapi yang lain kene B . ok right? nasib tak cakap 6A . tu kene study teruk tu .

yang paling happy sekali dengan keputusan itu, aida dapat hadiah . ape dia ? ni dia :-

blacberry curve from my dad

 ipad form my mom 

kira bertuah la kan ? eh, jangan salah faham. ni dapat selepas dapat result PMR yang 4A tu, harap faham :)
annyeong!