New skin
Wednesday @ 1:20 AM | 0 notes

hello,sumpah penat hari ni. kenape ? macam ni, mula-mula bukak facebook. pastu pikir pikir blog tak edit lagi so bukak laa, amik kau. haha, dengan nak carik background suitable lagi. pastu nak carik lagu lagi and paling bengang sekali, lupa nak edit sidebar macam mane ? adoi, bytheway, kalau tengok mesti dah ada perubahan sikit. cume sparkling cursor dengan sidebar je tak tukar lagi. penat doh. ade sesape nak tolong ? haha, ok nak mintak pertolongan siape yang tahu macam mane nak tukar,
background colour sidebar
 please PM me. dah try seacrh dah tapi tak jumpa. tak da sape pon buat, sedih gila. tolong ya, kalau tolong dapat pahala :) terima kasih. so, kita kene belajar yang, kitre kene save templete atau tutorial yang memang kita akan guna buat selama lama lama lama lama lama lama lama lamanya #over gila.
ayat cikgu norziah, yang di hightlight tu. [betul ke aku eje tu ?]