Makeover
Monday @ 1:31 AM | 0 notes

Gambar di atas menunjukkan bahawa saya memakai cermin mata. ya betul saya rabun :'( . rabun jauh dan ada silau . grr~ power saye tinggi dan kene pakai spek, kalau tak tak nampak boyfriend dari jauh. ape-ape je lah. tapi dia cakap saya pakai spek comel . aww, sayang bie, muah muah . geli pulak . haha. so azam baru tahun ni nak new looks . biar gegar sekolah tengok aida, ngek~ .
spek aida warna purple, cantik. firstly amik coklat, but taknak lak nak lain dari yang lain amik purple . ofcourse aida tak amik spek 'bolat' . aida amik spek kotak, alaa trend zaman sekarang tu, haha. sian mother habis duit beli spek aida, cedih cedih . tapi demi kebaikan anaknye bukan ? haha. btw aida akan jage spek ni elok-elok. exam esok boleh la pakai :) aceceh nak nunjuk-nunjuk lah pulak. haha, ok nak sambung tengok cerita korea kat maduu.com . kalau ade citer best aida citer balik.

P/s : aida ni macam orang tak exam kan ? haha, takpe release tension jap. pastu sambung balik. jom tengok city hunter kat maduu.com ramai ramai. meh la kite :)