Peperangan dengan komunis
Sunday @ 8:57 AM | 0 notes


tertera dengan tajuk di atas , saya bakal calon PMR akan menjawab kertas peperiksaan pada 4 oktober 2011 hingga 10 oktober 2011 . sungguh gementar , sekarang ni saya berada dalam keadaan demam . mak cakap sebab terlampau takut . haha :D lawak doe . takde pape nak cakap , just wish me luck and ampun kan segala dosa saya dari hujung rambut hingga ke hujung kaki ye ! alhamdulillah :)



P/s ; cukup la 3 minggu tak bukak blog , rase sesak nafas pun ade dah . haha