Pemberitahu sejarah 2013
Thursday @ 3:53 AM | 0 notes

dahboleh main game puas-puas, tengok cerita korea puas puas, facebook puas puas, twitter puas puas ans semua nya puas puas :].
kau jangan nak otak kuning sangat 

 tapi hari ni mother dah bagi bagi bukak facebook. baik kan dia ? ok, paper exam alhamdulliah semuanya boleh jawab. but exam sejarah tadi susah doe -.- pecah otak nak memikir nya. tapi nasib objektif jer, kalau subjektif ? cakap pasal subjektif nak cerita sikit .


Mari dengar usop whillchair bercerita,
nanti bila kita form 5, start dari tahun 1996 dan sekian sejarah kita akan ade 3 paper untuk jawab :) sungguh tidak disangka sebegini kejamnya. paper 1 objektif, paper 2 subjektif, and paper 3 folio. ok jangan terkejut, ok kalau form1 dari form3 kita kene buat folio right ? ok, form4 nanti takde folio so bergantung 100% dekat paper, but for form5 kita akan buat folio pade hari peperiksaan. susah kan ? haha, tulah sape suroh lahir 1996 dah lah sejarah SPM kene lulus, pastu buat folio time exam pulak. ape lah malang nasib kita ni, haish. jadi semua pelajar kene bersedia dari sekarang! yang best nye, matepelajaran geografi takde :) tu good news. 
ok, ini sahaja maklumat yang saya tahu. kita patut berterimakasih kepada : kak zainur ihkmal sebab dia ah yang bagi tahu kat kita :] .