Holiday with cousin :)
Tuesday @ 7:58 PM | 0 notes


\ Bismillahirrahmanirrahim / Pada hari sabtu yang lepas bertarikh 12/november/2011 saye,adik saye and my cousin, k.ude pegi holiday! kat mane ? ni nak habaq ni, dengar betui betui bukak telinga dan mate yee. okeyy, di Kuala Kubu Bahru . Amazing gila dokk ? hahaha, actually esok harinya nak pergi wedding kawan kak ude kat resak so holiday la sekali, hehe. ayat 'holiday' tu macam pegi jauh je kan ? haha, tak de duit lagi laa, and mase tu belum gaji so poket tak penuh. 

okeyy, gerak dari rumah kul 7:30, amboi awal gilaaa. sebab k.ude kerje so kene follow laa and at the same time dia nak bertolak pagi. lepak kat office dia. Oh My God, bosan~ takde bende nak buat, online ? ade lapto but WIFI takdo, adeh berrcinta betui. so saye dengan adik menggila kat sane, haa ape kiteowang buat? tangkap gambar. kite tak kaye macam awok guna DSRL kite gune lappy camera jee, huh. hmm nak gambor ? sat naaa, 











pergh gila banyak. hehe, ade banyak lagi kat dalam file, saye dah cakap kalau bosan gini lah jadinye. lepas k.ude habis kerje terus gi luch kat mcd, alang2 dah time lunch kan so dapat save money sikit. saye ni kedekut sikit orang nye. sikit je, 30% . 

dah sampai KKB, tidur. hik hok hik hok, penat kot 40 minit dalam kereta tau, hehe. bangun jap tengok cerita hindustan kat tv2 , best gila cerita tu and sedih. lelaki dia handsome :). lepas tu sambung tidur balik, petang tu bangun mandi and lepak-lepak sampai malam kat depan tv. malamnye tengok AIM dengan Allien 3, seram cerita tu. lepastu tidur. esok nye egi wedding kawan k.ude lepastu gi sungai besi. punya payah nak carik sungai besi sampai pusing satu Kuala Lumpur, adeh. akhirnya jumpe jugak, gi sungai besi sebab nak jumpe along arie, abang k.ude nak hanta barang and amik barang. lepastu balik. rindu gila dengan adib, sampai rumah je dia buat do know je, macam kite ni orang luar, mintak kiss sikit marah, peluk sikit pon marah, sampai hati :( 


okeyy, this is my jurney and lepas ni insyaallah akan bercuti ke genting highlands and sabah. tak sabar!