Be tough my man :)
Thursday @ 9:50 PM | 0 notes


Ok, kalau nak tahu kawan saya, afiq baru putus cinta semalam and it was a sad news to me cause dia dengan perempuan tu dah masuk 1 tahun 2 bulan. Yang paling sedih sekali perempuan tu yang mintak and cakap dia menyampah dengan afiq dan dia sebernanye nak mainkan perasaan afiq sahaja. Saya sebagai kawan baik, memang bengan and marah gila kat perempuan macam tu. sorry, saya takkan letak name perempuan tu.

Semalam pukul 4 pagi dia ade call dibah, but dibah tak angkat sebab dibah ingat dia saja nak gurau atau apa and at the morning, bila dibah on twitter dibah bace tweet dia. Dia cakap dia dengan ex dia dah takade ape-ape and try lupakan dia. Dibah time tu terkejut tahap maxxx, terus call dia. Sayangnya dia off phone. but dibah try jugak sampai dapat and keputusannya sama masuk mailbox.

Dibah time tu memang dah malas nak layan dia and nak bagi dia time. tengahari tadi dalam pukul 3 dia call, dibah terus angkat. mula-mula borak macam biasa and then bila dibah tanye ape dah jadi dia dengan ex dia, dia terus nangis. FYI, first time lelaki nangis depan dibah tau! and dia cerita dari A sampai Z. emm, sory guys i cant tell the story :). Agak lama la jugak bergayut, and then saya off dulu nak bagi dia rehat.

perempuan tu kutuk dia macam-macam dekat facebook, dekat twitter dia tak berani sebab afiq ni 24/7 online twitter. Afiq tak sangka yang ex fia sanggup buat dia macam ni. dia rase dia tepuk sebelah tangan. dia rase maybe ni balasan dia dulu sebab pernah buat kan sorang perempuan macam ni but tak lame just a month. hmm, ni semua dugaan and kau kene terima seadanya :)

sayang, please jangan buat kat laki lain macam ni :) make it last, ok?