First Day School ♥
Wednesday @ 1:14 AM | 0 notes


Hey! macam mane firts day school korang, best? dibah best sangat but yang paling tak best dibah masuk kelas EKONOMI -.- . Thats what a suprise ha? punye la beria nak grafik dapat ekonomi, adoi sedih betul.
Kat kelas dibah duduk dekat dengan pintu belakang and duduk sebelah bestfriend a.k.a kembar dibah, Ain! Happy gila, tiap-tiap hari boleh gosip k-pop. Tapi la kan, form 4 memang susah. Skema peperiksaan dia memang lain. Btw kertas soalan untuk semua soalan bukan macam tingakatan 1,2,3 dah. Lagi teruk and boleh membuat kita patah tangan and banyak menghafal dari biasa. Dibah gelar semua paper is ' KILLER PAPER ' but nak buat macam mane kan, dah takdir :)
Kalau dibah cerita pasal exam form4 memang takkan habisnye, sebab panjang. Nanti kalau ade mase dibah story. 
Ekonomi study kemahiran hidup you know? same je rigth? but cikgu cakap perempuan amik ERT and lelaki amik KT, watafak? aku nak KT aku taknak ERT aku  ni dah lah jenis tangan keras or kasar. Takdenye aku nak main masak-masak, menjahit, tanam-tanam pokok ape bende alah ni. Name je perempuan, tapi hati dibah ni tak kene gila dengan kerje perempuan ni. Kalau kat rumah ya. Sebab kene paksa, tapi ikhlas :) hehe.

Budak kelas dibah semuanya funny and sporting. Diorang suka buat lawak and jumlah pelajar dalam kelas dibah 49 orang :) pecah rekod kan? cikgu supian cakap, kelas kiteorang dah pecah rekod kelas, terbaik (Y) .
Ketua kelas dibah, Amirul Zahim. bekas classmat dibah time form3 and now jumpe lagi, haha. Penolong Kelas, Syahira a.k.a syira bieber, haha. Yang lain, tak perlukan? so takyah cerita. Kawan satu kepala dengan diabh yang kelas same ialah, Thina, Acha, Faeeza, Ain. Tak ramai sebab yang lain dah berpisah. Ade yang dapat akaun, grafik dan seni.

Semua kawan dibah bau kedai, kenape? Bau beg sekolah diorang wangi sangat. Dibah ingat kat kelas tu pensel case dibah la paling besar. Rupanya tak, ade dua orang lagi besar, haha! bukan ape, pensel case besar ni boleh sumbat banyak barang, sumbat je. Tahun ni kelas dibah satu Malaysia. Semua ade, India, Cina, Melayu, semua ada! hahaa, okey bye nak layan twitter jap, ehiee.
kau ade twitter? add aku :) aidaadibah.