Selamat Bertemu Kembali!
Thursday @ 1:30 AM | 0 notes


Dah lame gila tak update. muahaha, dibah banyak mase tapi tahu-tahu jela, tahap pemalas dibah ni kalah kan nenek tua di kampung so tak online and update. Kalau yang tahu, dibah meman selalu update twitter cause kat phone dibah dah set for twitter, so free of charge je la nak online. Kalau blog, takde lagi. hahaha!

Lagi-lagi, dibah dah form 4 so dah menjadi target cikgu untuk menjadi AJK untuk unit beruniform, kelad/persatuan, permainan, rumah sukan. Alhamdulillah, dibah cume memegang AJK bendahari, or kelap pencegah jenayah, ceh. haha. Yang lain free. but Kadet Polis macam biase, next week dibah kene ajar budak junior kawad, adeh. Nasib jadi senior sekolah, haha.

okey, sampai sini sahaja, cause ade banyak lagi homework tak siap. Daaaa~
btw, malam ni saye tusyen. Argh!

Labels: ,