Makeover
Thursday @ 2:32 AM | 0 notes


Assalamualaikum,
\ Bismillahirrahmanirrahim / saye baru terjaga dari tidur yang lena, hanya beberape minit. sebab ade orang gila call saye, dia tanye nape saye tak balas IM dia. bodoh sangat itu orang, kau terase pasal ni ? bagus sangat memang nak suruh kau terase. tapi nasib baik jugak dia kejekut kan kalau tak, memang kene dengan ceramah free dari ayah saya. ayah saya cakap tak elok tidur petang-petang nanti jadi pelupa, haaa dengar je la.

okey ? comel ? haha, sebab saye bosan tak de bende nak buat so edit je la. haa, nak bagi tahu ni, kali ni tema tak tukar cume background dengan header je tukar hoho, untuk keselesaan saye :) bukan semua nye. lepas ni saye makeover diri saya pulak. muahaha! saye dah tembam sikit. diulangi tembam sikit . mane tak nye, makan tidur, makan tidur, adeh. okey ade gambar gempak sikit, jom terjah. 

 Before


 After


haa, okey kan ? lagu pun dah ade. lagu Bruno Mars - somewhere in broklyn . Adik saye kate lagu tu kene dengan blog. jap lagu pon nak kene dengan blog ke ? adeh, pening. okey, ayah saye dah balik nak mandi jap. kalau dia naik atas saye tak mandi nanti kene dengar ceramah pulak.