Random
Saturday @ 8:25 PM | 0 notes


Hai! ok, gambar kat atas takde kene mengena dengan hal yang saya nak bagi tahu. Next week, saya akan busy gila-gila cause 27 and 28 hb2, saya ade perlawanan petanque dekat Kuala Selangor peringkat Angkasa. teruja gilaaaa! okey 3 lelaki 6 perempuan yang pergi, so kiranya saya untung dapat masuk. hewhew.

Harini, my mom ajak pergi Janda Baik for Mandi sungai. yayyy! tapi saya dah bosan -.- haha. Cause setiap minggu saya pergi sana tau. for what? jenguk nenek saya kat sane :) saya ni seorang cucu yang baik tau. Saya sayang nenek saya sangat-sangat. muah kat pipi sikit. hewhew.
Nak packing baju. Tak tidur sane, esok sekolah.