Larian Megah
Friday @ 12:15 AM | 0 notes


Hai, hey, hello :) Harini sekolah saya buat larian megah a.k.a road run berlangsung pada pagi tadi. Tahun ni saya tak alri berpasangan, ehew. sebab malas, asyik jalan jeee bosan jugak, better saya lari sorang-saorang sambil dengar ipod. Saya dapat nombor 21. Terror tak? eh kira okey latu, nombor 21 dari beratus-ratus orang. Kira hebat laa kan? aiyooo~ saya ni nampak je kecik, tapi lari laju tau, jangan main-main. hahaha

Saya ak cerita sikit pasal saya dengan crush saya ni, hehe.

Saya dah tak larat saya jalan or jog, tetibe crush saya lintas saya and then dia lari perlahan. Bila saya dekat sebelah dia, dia tanya "Dah tak larat dah ke?" then dia sambung lari balik. hewhew, saya hanya mamu senyum je time tu, sebab tak larat dah nak cakap. Dengan sakit pinggang, dada and kakinya. Senyuman dia, alahai cair and tergoda wey~ haha


Bila kat sekolah, crush saya tanya lagi, "Okey tak? Dapat nombor berape?" Yang ni saya jawab. hehe, dia sangat caring. Btw kita orang jarang bertegur sapa tau. memang jarang. Senyum je kadang-kadang tu. Semenjak dua menjak ni, saya rasa dia macam makin rapat dengan saya. Time rehat dia tegur, time balik, bila terserempak dia cakap Hai. Oh my, kenape kau baik sangat and selalu muncul depan aku ni? hehe.


okey, saya rumah kuning and dapat nombor 5. Rumah Kuning dapat nombor 5. Pergh, rase bengang pun ade jugak time tu. Tapi takpe, tengok sukan tahunan nanti :) Kuning akan bangkit. Tengok nanti aku masuk larian, speechless korang :) haha. Cerita saya dah terlampau panjang, jadi saya undurkan diri dulu.