Exam week
Sunday @ 12:28 AM | 0 notes


Assalamualaikum, hey :)

Nest week saya dah start exam and for you information, saya tak study lagi :) haha, ok boleh pulak saya senyum dah gelak. Ok saya diam tapi saya akan menaip. weeeee~

Saya baru study, Sejarah and Mathematics. Math pun still lagi tergaru-garu kepale nak buat. Even ramai orang cakap saya teror math, saya tak rasa macam tu. Sebab, bila saya nak buat latihan, otak saya blank and tak ingat nak buat macam mane, haha loser kan? ok enough pasal kelemahan xD

Saya exam 4 hari. Selasa, Rabu, Khamis dan Jumaat. Rasenye semua paper senang and only keluar paper1. Biasa laa, ni kan baru first exam, takkan nak bagi preasure tinggi awal-awal. Habis nanti semua pelajar sekolah saya nak bunuh diri, haha :D . Ok, just wanna say, wish me luck and for korang yang nak exam pun GOOD LUCK ! 
saya nak study malam nanti, esok PJK jeee, chill laaa :) hahaks