Justin Bieber
Wednesday @ 1:36 AM | 0 notes

OMG! justin ade lagu baru! sedap gila, and suara dia lain gila or maybe aida dah lame tak dengar suare dia, hmm ? mulanya I HATE VERY MUCH justin, but when i heard this song, i feel wanna melt. he's voice so kacak meyh!

his new song title is mistletoe . That song was so sweet and Acha say his voice like Jason Mraz . i dont care but i love his new song and i dont like him :face72: . sory my heart only at Bruno Mars.


he's so cute right ?  3 faktor yang aida tak suka kat dia :65:
- guest ? kalau korang minat dia and orang ramai pon minat kat dia, mesti sakit hati kan ?  rasa macam dah tak special dah. but, adlin pernah cakap yang bawak kat kawan-kawan saya pasal Justin Bieber ni dulu saya, so i proud.
- semua kawan aida pelik ? kenape ? nak tahu ? I hate people wearing tatu it so ugly and look annoying :face65: . so, kalau nak i minat kat u, justin hilang kan tatu tu dulu !
- tak tahu laa, dia kutuk ke ape but kawan aida cakap justin cakap evil is better than god .
rase nak belasah jee, dia kene ingat peminat dia ramai kat malaysia yang Islam, so behave sikit dengan percakapan awak tu .
   
ok, bieber dada. no biografy about you, because i tak minat you. lainlah you Bruno Mars .