Have Fun with Bestfriend
Thursday @ 2:19 AM | 0 notes

Assalamualaikum


kenyit mate sikit nyit ;) muahaha, ok aida baru bangun tido. pergh nikmat gila tidur time hujan-hujan ni. dah lah sejuk berangin pulak tu, tak yah on air cond. Jimat sikit duit parents aida :) 

Tadi pegi sekolah SMKAM 2 (sekolah menengah kebangsaan alam megah 2) sebab ade kawad kaki for Tamat Latihan. actually kawad ni untuk form 5, tapi entah kenape sampai form 2 - form 4 kene join. haish, padahal saya belum lagi manamatkan penglibatan saya di Kadet Polis yelaa, sape la kitakan. 

anyway, seronok sangat-sangat kat sane, walaupun penat and sakit kaki kiteorang gelak and sebagainye bagi menghilangkan tekanan. yelaa, dah lah time kawad serius je muka, takkan time rehat pon nak serius ? apelaahh, btw sekolah saya je yang bising, sekolah lain diam jee, kiteorang gelak diorang tengok, haish. 
ok, malas laa nak cerita lagi. kalau nak tahu tanya. sory takde gambar, busy laa kat sane. 


Kawan saya yang terlibat 
  • Nurul Fathina Natrah
  • Diana Natasha Sabaruddin
  • Zalilah Syuhaila Zulkiffli
  • Muhd Iqbal Roslan
  • Abdul Rahman yahya
P/s ha, tiga orang perempuan tu, group segila dengan saya. jadi memang riuh rendah laa.