Bruno Mars
Tuesday @ 6:22 AM | 0 notes

Hello!
Oh My God, sekarang aku dilamun cinta dengan Bruno. He's so handsome right ? hmm, no wonder la lelaki jeles :face72: .

ok, today saya nak tulis post about Bruno Mars . so, let's check out his Biografy :65:


Real name : Pete Gene Hernandez

Popular name : Bruno Mars

Date of Birth : october 8, 1985


Place of birth : Honolulu, Hawai 


Occupation : singer-songwriter, record producer


Nationality : American 


No wonder laa, dia gelap rupanya dia orang hawai :n:  . name dia memang jauh beza gila dengan name real dia. where he gets that name ha ? i wonder why ?

Born bulan oktober ? dekat dengan mummy birthday laa, 10 oktober. boleh sambut same-same kan ? ehiee

lagu first yang aida suka :65: Grenade . suka sangat-sangat and mase tu tak tahu langsung yang bruno mars yang nyayi. haha, tulah main nyanyi je aida ni, :face19: 

nak tengok muka hot dia tak ? ambik ni!




ade banyak lagi, but kalau nak tengok banyak-banyak cari sendiri, maaf saya agak over sikit.

You so awesome and I like you very much :9: