12.oktober 2011, pukul 6.30 : telah merosakkan blog dengan tangan sendiri
Thursday @ 5:11 AM | 0 notes


sedih doh semalam :face65: . begini, saya tengah edit edit blog and then bukak la blog sorang perempuan ni, blog dia comel sangat :9:. tergoda doh, pastu nak la blog cam dia kan #riak ikut la tutorial dia. dia guna template minima, sibuk la nak ikut #kononnakbloghot . tetibe :119: jadi buruk gila. habis semua yang lame lame dah hilang . haish, apelah nasib . 

takpe takpe, sekarang ni saya dah edit balik. but tak macam dulu, lain sikit. nanti kalau saya ade mase saya edit habis habis nye :face19:sekarang ni sikit-sikit lama-lama jadi bukit. ok, anyway have fun!

P/s tadi gi UITM banyak gila abang hensem ouh, aww aww. baju merah kotak-kotak saya minat awak! :9: