Lawatan ke Universiti Teknologi Mara
Thursday @ 5:43 AM | 0 notes

hello ,
nak letak gambar tak ? hmm, letak laa, hiasan :c:

serius tadi enjoy gila :119: me, my friends and all my friends pegi UITM. besar gila doh, sampai driver bas kiteorang pon boleh sesat, haish. semua yang pergi 6 orang guru dan 81 orang murid sungguh ramai bukan? haha :face72:. kat sane UITM ade buat carnival pasal sains :face65:, dah lah aku tak minat sains and then gi library . Oh My Good banyak besau ouh:131:
lepas library gi makan laa, ape lagi! banyak makanan yang terjual #bahasa jiwa bangsa, ade steambot, keropok barbeque, asam, jagung, kek and banyak lagi perut boleh penuh doh.

ok, saya nak bagi tahu cerita ni :face44: ,
tadikan kat library ade abang hensem doh! dia mase tu tengah study diana la perasan dulu and then dia bagitahu, hensem gilaa, dia pakai baju kotak-kotak warna merah . rajin dia study . ok tu jee, tak best sangat pon cerita nii, haha

dalam bas and di mana mana saya sentiasa dengan  fathina dimana dia berade di situ la saya, aww aww kiteorang jadi sweet couple tau :n: ,

sory laa, gambar takde :face72: forgive me, kalau nak tahu tengok kat facebook je laa, name facebook ?

Name : Aida Adibah
Email : aidawhatever@yahoo.com
P/s nak sambung chatting balik dengan orang tersayang :7: haha .