Happy Birthday to Pn. Noorlizam binti Zakaria
Monday @ 8:17 PM | 0 notes


saya ingin tujukan post ini kepade ibunda saya yang tercinta, Noorlizma binti Zakaria. Selamat ahri jadi mom! semoga panjang umur dan dimurahi rezeki yang melimpah ruah! maaf sebab dibah nakal and tak dengar cakap.

Terima kasih emak kerana selama ni jage dibah, bagi makan minum, ajar dibah, disiplin kan dibah, kasi diabh bercinta, shopping baju and anything untuk dibah and semua yang telah mak buat untuk dibah. 

Dibah nak mintak maaf sebab dibah selalu lawan cakap mak, tak dengar cakap, malas buat kerje, selalu hangout, selalu habis kan duit yang mak bagi dengan top up and shopping bende merepek. haha :D maaf kalau dibah pernah sakitkan hati emak :'(
anyway, saya ni anak manja emak, kalau gaduh je, baik . itu la hubungan kiteorang. my mummy selalu goisp dengan saya tau, itu membuatkan seoarng anak menyanyangi ibunya ♥ . 
selalu dengar masalah dibah dengan boyfriend, kawan or adik or cousin. selalu dengar cerita dibah kat sekolah, dan semuanya. selalu back up dibah! 
mom, I Love You so much muchy.