Keputusan peperiksaan UPSR
Wednesday @ 11:53 PM | 0 notes


Assalamualaikum,
\ Bismillahirrahmanirrahim / hye peeps! hari ni kene pergi sekolah sebab nak amik duit RM 100. sape yang taknak? orang kaya pun mesti nak. dah free free kerajaan bagi nak tolak mentah-mentah. eh, kalau kau taknak duit tu, kau bagi lah kat orang yang lebih memerlukan. Aku menyampah kau taknak datang pastu banyak songeh. eh, pegi sane lah, duduk kat road belah sane diam-diam kiteornag ni nak duit, sebab nak guna kau tak nak diam je. 

Maaf dengan post di atas sebab tengah bengan dengan seseorang. okey back to the story, adik saye hari ni amik result! wow, excited gila laa. yelaa, kalau dia dapat bagus hari ni makan sedap-sedap, hihi. okey, lepas pergi sekolah saye, terus je gi sekolah adik. pekaba warga sekolah Hicom ? eceh, datang sane je kene serbu dengan geng adik saye, semuanye nak salam mak saye, saye ? hmm, salam jugak :) diorang baik. lepastu ajak mak pegi kantin nak makan lapar gila. serius saye cakap, keadaan riuh rendah tu, kalah sekolah menengah. sesetengah budak ni main tolak je orang, eh mane hormat kau ni ? lepas tu suka pandang-pandang orang. grr~ menyampah aku, lepas pandang bisik-bisik, adeh rase nak lari dari sekolah tu jugak. 

Okeyy, lepas makan tunggu result kat dewan, ramai gila ibu bapa, mak saye je pegi tengok saye taknak tengok nanti kene himpit dengan mak bapak yang lain. penyerahan result pon bermula laa, ade yang nangis ade yang tak nangis tapi gelak. adik saye ? mestilah nangis :) dia tu memang emosianal sikit. alhamdullilah dia dapat keputusan yang cemerlang :) berape A ? dia dapat 4A . okey laa dari takde kan ? tahniah gemuk! hee, 

yang tak tunjuk peace tu yeah

 sory, i dont have a great picture of you babes :)