Selamat Tinggal, Sayonara!
Thursday @ 12:05 AM | 0 notes

Assalamualaikum,
\ Bismillahirrahmanirrahim / Hey ho! 
I will deactivate blogger and facebook for one month.
kenape ? kite dapat kerje dengan my auntie kat temerloh, pahang. kerje kat shell dia. My auntie kate takpe, kerje je tapi gaji tak tinggi macam orang lain, rendah sikit. takpe auntie janji saye dapat duit, peace (y) okeyy, kerje sebagai ape saye tak tahu, tunggu je laa. sampai sane baru tahu. saye gerak pahang hari sabtu ni, and kat rumah auntie saye takde internet sebab tu la saye kate deactivate memang tak boleh nakc ilok internet orang. haish, ape lah nasib. takpe demi duit saye sanggup berkorban hehe. 


okeyy, kepade blogger yang saye belum lagi follow blog dia sory sesangat. bukan ape saye dah follow terlalu banyak blog. tapi, insyaallah lepas saye kemas-kemas dashboard saye, saye akan follow blog yang saye belum follow lagi :) and ni maybe post terakhir saye kot fr this year? entah laaa,

okeyy kalau nak ape-ape call or text mee key ? kalau saye tak jawab or balas maknenye saye busy kerje. kalau malam maybe saye tak angkat sebab saye tidur, hik hok hik hok . mestilah penat wey. okeyy auntie saye cakap kat sane nanti ade orang jage :) name nye kak nani. kornag mesti fikir laki kan ? haish, insaf sikit yee. okeyy, bubye! Jage diri lek lok yee? jangan dengki-dengki or sabotag blog orang yee ? eceh, menyampah aku. hahaha!