Setiap perhubungan mesti ade perpisahan
Thursday @ 11:50 PM | 0 notes


Assalamualaikum,
\ Bismillahirrahmanirrahim / hye semua, hari ni dibah rase sedih sangat sebab hari ni last day kat shah alam. huhu, okey tabahkan hati. okey tadi dibah bukak facebook and tengok wall kawan dibah ni, dia post satu blog and dibah pon bukak laa, suddenly dia bagi tahu bahawa arwah teman lelaki dia dah meninggal dunia. Saye rase sedih sangat-sangat bila bace post tu and nothing to say. dah lah tengah sedih bace lagi cerita sedih, huh. saye yakin dia boleh tabah kan diri dan teruskan hidup macam biase.

jodoh, ajal dan maut semua dia tangan tuhan dan kita tak boleh menentukannya. dan setiap perhubungan mesti ade perpisahan tak kisah lah perpisahan yang menggembirakan atau sedih. tetapi siapa yang nak berpisah dengan orang yang kita sayang right ? ape lagi dengan orang yang betul-betul kita kenal dan sayang sangat-sangat. Dibah paham sangat perasaan sis zizie :) 

okey saye taknak cerita, awak bace sendiri la post yang sis zizie tulis sebab korang akan lebih merase kesedihan yang dia alami :) 

her blog = sugar bunny storry (:


saye tak pernah tinggalkan family saye lame macam ni :'( 


Ya Allah Ya tuhanku kau kuat kanlah hamba mu ini Ya Allah. kau kuatkan lah semangat hamba mu ini Ya Allah.