back to the show!
Wednesday @ 9:56 PM | 0 notes


Assalamualaikum,
\ Bismillahirrahmanirrahim / hai semua! sudah sekian lame kita tidak ketemu, saye sudah rindu :) haha baik punya pantun. pantun ke? hmm. Apa khabar semua? sihat? dah gemok ke kurus? cuti ni buat ape? dah holiday belum? haha, okey walaupun saye menyepi tetapi kunjungan yang saya terima tak pernah putus. even saye boleh online, tapi malas. lebih baik bae novel dari online. opps, terkantoi. yup saye dapat hobi baru :) iaitu bace novel. dah sekarang tengah mencari novel 'Ombak Rindu' ewah, voke gitu. 

sekarang ni dibah dah tembak sikit. hihi, and tinngi sikit, hoho bangge tahap 18 beb1 minat saye terhadap korea, tak pernah putus. sebab kat tempat saye kerje ade geng yang minta korea gak. hoho, name dia adib. saye adibah dia adib molek sangat laa... kiteorang selalau kene sindir kalau time shift kerje kiteorang same. ehem, for you information saye takde perasaan pun kat dia, anggap macam abang je. okey diulangi abang sahaja!


okey, sampai sini sahaja, and mesti nak tahu result dibah dapat berapa kan? hoho, bacalah post lepas no. btw saye tidak akan meletak kan lagu di blog.