Keputusan peperiksaan PMR
Wednesday @ 10:14 PM | 0 notes

Oh man, I miss you so much! 

Assalamualaikum,
\ Bismillahirrahmanirrahim / selamat kembali, btw thanks sebab sudi menunggu post kedua ini :) statement di atas kalau tak puas hati boleh berbincang :) haha, bodoh sangat! cube teke saye dapat berape ? hoho, 8A? tidak, 7A? tidak, abis tu berape? *menghelakan nafas yang panjang* 2A 4B 2C . alhamdulillah keputusan ini tidak menghampakan kedua ibu bapa saya yang tercinta. 
Emak saye gembira sangat walaupun keputusan saye tak cukup hebat macam yang lain dia tetap bangga dengan saya sebab dapat buat dengan baik and saye takde gagal pon! yahooooo! so i very proud of it! tapi yang menggembirakan saye tetap dapat hadiah :) ehieee, ayah saye cakap hadiah saguhati je, saguhati pon saguhati la janji dapat, hoho. 
mase nak umum kan tu memang takut sangat, dan saye kecewa sebab nama saye tak tersenarai dalam 41orang 8A. 7A bape orang? hmm, saye tak tau la berape pulak ? hahaha! mase dapat je result dari cikgu saye terus nangis nak kate sedih pon tak tau la, nak kate gembira pon tak tau mase tu. sebab syae tengok paper tu terus nangis. yelaa, target yang saye harapkan tak menyebelahi saye :) but saye happy sangat!!!!! 

kalau boleh saye nak mintak hanphone. boleh dok? haa, kenape? suke hati aku laaaa -.- . eh, taknak laa. nak jam tangan. saye ni jam tangan takde, tu pun satu jer, ornag bagi. baik mintak jam, sebab sengan nanti time sekolah kan? hmmm, brilliant idea. okey la sampai sini sahaja. papai! 
rindu dengan masakan mak, huhu. nak makan sat naa!