Tagging time, thanks fella
Wednesday @ 11:35 PM | 0 notes


Assalamualaikum,
\ Bismillahirrahmanirrahim / hye ho. saye dah kene tag dah, oleh Xylia zinzie .  thanks dear :)

  1. You must post these rules.
  2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. Answer the questions that tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
  4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
  5. Go to their page and tell them HIM/HER
  6. No tag back!
  7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people

Name : Adibah binti Kashful Rahman 
Nickname : Dibah (peace)
Date of birth : 30.june.1996
Birth Place : Johor Bahru 
Stay : Shah Alam, seksyen 27 .
Hobby : writting, listening to k-pop, watch movie and makan, mioew 
Ambition : Top-secret (Y) 
Bestfriend : manyak laa, malas nak list. sebab saye suke bekawan (peace)
Twins : forever and only one, Ain. 
Status : taken 
Heart  : Choi min ho 
 
 Soalan dari adik manis, 

1. Name manje?
dibah :) just simple and easy to say. 
2. Ape kenangan pahit and manis korang?
pahit : tak ingat sebab terlampau pahit, xD
    manis : bercinta dengan orang yang betul idaman hati and i will never forget it :')
3. Kalau ada orang buat pekara yang ta baik dekat korang, korang buat ape?
= buat baik dibalas baik, buat jahat dibalas jahat. aku akan balas di jahat gila macam setan,
   hahaha! 
4. Ape bende yang korang na dapat ta?
= huh? sory tak faham soalan.  
5. Korang penah couple berape kali?
= sorry, it personal. kalau dah banyak kali nampak tukar pasangan, kiralah sendiri, muahaha! 
6. Ciri-ciri boy-f/girl-f yang korang suke? BHAHAH#sorry
= terima kita seadanya. sayang and jage kita, most importantly handsome! *tak handsome sangat pon
   takpe janji ade rupa.  
7. Favourite song korang ape eh?
= Korea, englis, malay . nak tajuk lagu sekali ke ? terlalu banyak untuk disenarai kan. 
8. Selalu kalau nanges kenape?
= sebab sedih laaa, adoi.  
9. Cara-cara korang na tahan nanges macam mana?
= gelak, memang pelik kan? hoho.  
10. Suke pakai high heels or kasut or selipar? BHAHAH#sorry
= it's okey dont sorry, you just ask a question. hmm, i dont know :)  
11. Favourite qoutes?
= Saya boleh menerima kegagalan kerana setiap orang gagal dalam sesetengah perkara.tetapi saya tidak boleh menerima orang yang tidak berani mencuba.

Okey kan ? muahaha, i hope you enjoy my answer. maaf peraturan empat keatas saya tak dapat tunaikan, sebab malas. muahaha. isnyaalah kalau rajin saye buat, ehiee.