Happy Time
Saturday @ 6:29 AM | 0 notes

Assalamualaikum, hye :) 

Gambar di atas merujuk kan, kalau kau dah buat perangai annoying, memang aku malas nak layan. Say goodbye, byebye lah. Kau merayu atau menangis air mata darah pun aku taknak layan. Eh? jangan lah sampai air mata darah, ngeri doh. Ok. enough, now bukan nak cerita kawan makan kawan ke, kawan yang menjengkelkan ke, bukan semua bukan. 

Ok, now saya tengah dengar lagu korea *pengsan* LOL. Saya tengah bosan tahap vavi dah ni, that's why dengar lagu korea yang 'awesome' ni, hewhew :3 Tadi kan, saya nyanyi lagu hmmm, tak ingat tajuk btw lagu lama lah, berbunyi begini, eceh.
Bila kau sedih, ku gembira. Bila kau senyum, ku menangis 
Hamik kau, dah tunggang langgang. Lepastu bila mummy saya dengar saya nyanyi macam ni, terus dia marah, "amboi anak dara sorang ni, cuba nyanyi betul-betul sikit. Ade ke macam tu nyanyi?" Jadi, bonda saya pun membuka pusat karaoke dengan free nyaa, berbunyi seperti ini, ehem.
Bila kau senyum, ku gembira. Bila kau sedih, ku menangis.
Haa, kan? yang ini baru betul. Lepastu mummy saya sambung lagi, punya panjang-sampai korus. Fuhh, haha :D yang tak boleh tahan tu, mummy saya bagi tahu ayah saya. jeng jeng apalagi, perang dunia ketiga dah mula lah. Ayah gelak non-stop and cakap saya budak bandar. LOL sekurang-kurangnya saya layan lagu lama yang jiwang macam saleem? eceh, haha. Anyway my parents memang sporting gila. Saya suka, bila my mummy buat lawak, adelah pengikutnya iaitu ayah saya, haha :D
Now, tengah denagr lagu Memori Berkasih - Achik feat Nana. LOL